VIP ACADEMY Instructional Schedule "AM"

7:30am-8:30am (60 min)

STAR TIME & Attendance Check-In

VIP ACADEMY Daily Schedule "AM		
PERIOD	TIME	ACTIVITY
CANVAS Check-In	7:30am – 8:30am (60 mins)	STAR TIME & Attendance Check-In
1	8:30 – 9:25 (55 mins)	Instructional Block 1
2	9:30 – 10:25 (55 mins)	Instructional Block 2
3	10:30 – 11:25 (55 mins)	Instructional Block 3
	11:25-12:25 (60mins)	LUNCH & BRAIN BREAK
4	12:30-1:25 (55 mins)	Instructional Block 4
5	1:30-2:25 (55 mins)	Instructional Block 5
6	2:30-3:25 (55 mins)	Instructional Block 6
Mini Breaks	5 minutes between classes	Snack/Restroom
STAR TIMEStop Talking And Read		

VIP ACADEMY Instructional Schedule "PM"

7:30am-8:30am (60 min)

STAR TIME & Attendance Check-In

VIP ACADEMY Daily Schedule "PM			
PERIOD	TIME	ACTIVITY	
CANVAS Check-In	7:30am – 8:30am (60 mins)	STAR TIME & Attendance Check-In	
1	4:30 – 5:25 (55 mins)	Instructional Block 1	
2	5:30 – 6:25 (55 mins)	Instructional Block 2	
3	6:30 – 7:25 (55 mins)	Instructional Block 3	
	7:25-8:25 (60 mins)	DINNER & BRAIN BREAK	
4	8:30-9:25 (55 mins)	Instructional Block 4	
5	9:30-10:25 (55 mins)	Instructional Block 5	
6	10:30-11:25 (55 mins)	Instructional Block 6	
Mini Breaks	5 minutes between classes	Snack/Restroom	
STAR TIMEStop Talking And Read			